Vinterdepression - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Vinterdepression

Vinterdepression og vintertræthed.
Ønsker du at slippe af med din vinterdepression og igen føle dig fri og nyde livet – også om vinteren?
”Lægevidenskaben” tror at, det er den lave lysmængde i efteråret, vinteren og foråret der skaber de depressionslignede tilstande.
Hvis det var rigtigt ville alle danskere vel få vinterdepression? vores fysiske hjerner er jo ens.
Der er også teorier om, at der sker biologiske ændringer i hjernen, som kan udløse den vinterdepressive tilstand. F.eks. mangel på signalstoffet serotonin.    
Hvis det var rigtigt, hvordan kan det så være, at forsøg med at give personer kalktabletter i stedet for antidepressiv medicin (lykkepiller) får det bedre, eller helt slipper af med deres depressionslignede tilstande? Man kalder det Placebo-effekten - tanker der gør mennesker raske.
Lys og mørke sætter gang i tanker - tanker udløser følelser. Følelser sætter gang i nye tanker, som kan udløse nye følelser.
Sanseindtryk (lys, mørke, kulde, varme, billeder, oplevelser, osv.) sætter gang i følelserne og tankerne. Når tankerne og følelserne er negative, bliver det til problematikker for det enkelte menneske – for dig!
Ønsker du at slippe med dine ”tunge skyer” af negative tanker og følelser?
Det er meget sjældent at børn lider af vinterdepression (vintertræthed), og mine mange erfaringer på området er, at disse problematikker først starter i teenageårene eller i begyndelserne af tyverne og derefter fortsætter i voksenlivet indtil det bliver behandlet.
Mange mennesker bliver dagligt ”hypnotiseret” af de tanker, de har i hovedet. De kommer i en trance af negative tanker og følelser og glemmer/fortrænger alle de dejlige ting i omgivelserne, som sætter gang i de positive tanker og følelser.
Vores sanseopfattelse er et samspil mellem den verden vi lever i, vores nervesystem og hjernens opfattelse af følelser og tanker. Sanseopfattelsen er individuel fra person til person.
F.eks. kan en sort / hvid film virke mere uhyggelig end den samme film i farver.
Du har måske prøvet andre måder, for at slippe af med dine problematikker med lysterapi, homøopatisk medicin, akupunktur og tankefeltterapi (Oplyst af nogle af de klienter jeg har haft gennem tiden), uden effektive resultater. Måske har du også prøvet hypnose uden holdbare resultater. Gammeldags klassisk hypnose (kommando-hypnose) virker kun på ca. 10% af befolkningen og ofte kun i en begrænset periode.
Jeg bruger Raffineret og Avanceret Hypnose, hvilket betyder, at vi behandler årsagerne til, at du har en vinterdepression (vintertræthed) m.m., så du igen kan få en ”normal & mere positiv sanseopfattelse”.
Erfaringer og resultater siden min udvikling af Raffineret og Avanceret Hypnose:
25% slipper af med deres vinterdepression (vintertræthed)... allerede efter 1 til 2 behandlinger og resten får 3 eller flere behandlinger. Jeg har også haft behandlingsforløb på op til 7 behandlinger.

Tre ud af mange tilbagemeldinger fra klienter:
Kvinde 46 år.
Hendes vinterdepression startede med et dødsfald i familien i december måned, hvor hun var først i 20erne og blev værre og værre gennem årene. Han havde fået psykologhjælp over flere gange gennem årene, hvor det blev lidt bedre, men hun faldt så tilbage i de gamle tanke- og følelsesmønstre. Efter de første to behandlinger fik hun så meget ro på de negative tanker og følelser, at vi kunne bearbejde sorgen fra hendes ungdom. Efter yderlige 5 behandlinger fik hun kontrol over sine tanker og følelser, og hun har fået redskaber til at finde de positive tanker og følelser frem – også i vinterhalvåret.

Kvinde 58 år.
Hun begyndte at have mange negative tanker efter børnene flyttede hjemmefra. Da vi begyndte at arbejde med hendes vinterdepression, viste det sig, at de negative tanker og følelser var til stede hele året. Hun havde fået mere fokus på tankerne efter hendes læge har givet hende diagnosen ”vinterdepression” og i min model af verden skabt en nocebo-effekt i hendes sind (negative tanker) som gjorde at hun blev EKSTRA opmærksom på negative tanker og følelser i vinterhalvåret. Med 3 behandlinger fik hun kontrol over sine tanker og følelser, og hun har fået redskaber til at finde de positive tanker og følelser frem i vinterhalvåret.

Mand, 40 år.
Hans vintertræthed tager start efter en skilsmisse for 10 år siden (i oktober måned) og en fyring fra jobbet i det efterfølgende forår. Efterfølgende fik han søvnproblemer og et nyt job med mange problemer. Efter jeg arbejdede sammen med ham over 4 gange terapi, fik han de positive tanker og følelser igen, og han ser nu lyst på dagligdagen – også i vinterperioden.
Det havde efter min opfattelse intet at gøre med vintertræthed eller vinterdepression, som ellers var lægens diagnose, og som lægen sagde at han ”bare” skulle ”lære at leve med”.

Jeg var selv vintertræt (vinterdepression) i flere år og har prøvet lysterapi og medicinske løsninger uden den store effekt. Efter 3 hypnosebehandlinger, hvor jeg fik bearbejdet årsagerne til min vintertræthed blev behandlet, og jeg har været fri af de negative tanker og følelser siden!
(Jeg fandt årsagerne tilbage i mine teenageår)

JEG VIL OGSÅ GERNE HJÆLPE DIG!
Tilbage til indhold