Uddannelse Uddannelsen - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Uddannelse Uddannelsen

Velkommen til Hypnose-Gruppen’s uddannelsessystem.
Det er vigtigt for Hypnose-Gruppen.dk at du har lyst og evner til at arbejde med mennesker eller lyst til at udvikle evnerne til at arbejde med mennesker.
Det er vigtigt for Hypnose-Gruppen.dk at du kan tale med alle mennesker, så derfor vil al undervisning samt miljøet på uddannelsen være jordnær (letforståeligt sprog, med så få fagtermer som muligt).
Hypnose-Gruppen.dk lægger stor vægt på at hypnose og NLP skal bruges til at hjælpe andre til at få et bedre liv og større livskvalitet! Derfor er Showhypnose ikke en del af denne uddannelse.
Hypnose-Gruppen's uddannelse er ikke som de fleste andre uddannelser i lektioner, der er tale om 100 regulære undervisningstimer pr. niveau. Kvalitet tager tid!
Hypnose-Gruppen.dk er det eneste sted i verden hvor du kan lære 3. generations hypnose & NLP. (Jeg er selv uddannet i 1. og 2. generations hypnose og har opfundet 3. generations hypnose og gennem de sidste 14 år har jeg udviklet 3. generations hypnose, så jeg i dag kan løse næsten alle problemer, sygdomme og besværligheder.)

1. generations hypnose
Klassisk autoritær hypnose, som er baseret på en bestemt tekst, der læses op for klienten (De klassiske hypnotisører har for det meste lært den tekst udenad). Denne form for hypnose virker kun på ca. 10% af mennesker og tit kun i et begrænset tidsrum.

2. generations hypnose
Moderne tilladende hypnose som er baseret på Milton Hyland Ericksons teorier og praktiske erfaringer. Med den moderne tilladende hypnose, der er mere forespørgende og tilladende, kan alle hypnotiseres, hvis de vil. Det terapeutiske er baseret på Freud og Jungs psykologiske teorier. Derfor ordet Hypnoseterapeut (Hypnoterapeut)
Milton Hyland Erickson var en amerikansk psykiater med speciale i medicinsk hypnose og familieterapi. Han var stiftende formand for American Society for Clinical Hypnosis og medlem af American Psychiatric Association, American Psychological Association og den amerikanske psykopatologiske Association. Han er kendt for sin tilgang til det ubevidste sind som kreativ og løsningsgenererende. Han er endvidere kendt for at have påvirket blandt andet Neurolingvistisk Programmering (NLP).

3. generations hypnose
Hypnotisk Psykologi:  Hjernen = Computer – Placebo-effekten & nocebo-effekten
Selv lægeverdenen (det etablerede sundhedssystem) anerkender det!
Jeg får af og til feedback fra mine klienter, hvor Læger har kaldt det spontan helbredelse, men i min model at verden er det bevidst aktivering at Placebo-effekten med raffineret og avanceret hypnosebehandling, baseret på Hypnotisk Psykologi.
Nye klienter fortæller mig tit, at de har været ved en anden hypnotisør, som fortalte at han / hun brugte avanceret hypnose, men det virkede ikke.
Når jeg går ind på de omtalte hypnotisørers hjemmeside, så undrer mig at de kopier ord fra min hjemmeside. Ord som Avanceret hypnose, raffineret hypnose, hypnotisk psykologi, når de f.eks. ikke tilbyder behandling, af psoriasis, epilepsi, alkoholproblemer, potensproblemer, barnløshed, nærsynethed osv.
Dertil undrer det mig at en del uddannelser bruger ord som avanceret hypnose når de ikke tilbyder behandlingsmetoder i ovenstående problematikker.
Jeg oplever at klienter ofte oplyser, hvordan de blev forsøgt behandlet og det de beskriver, har enten været klassisk autoritær hypnose eller moderne tilladende hypnose.

Hypnose & NLP er let at lære! Men det er Hypnose og NLP instruktørens erfaringer og viden, som bestemmer, hvad du kan få ud af undervisningen!
Det jeg har lært, da jeg blev uddannet i Hypnose og NLP er KUN 10%, af hvad jeg kan med hypnose og NLP i dag.
Jeg har opfundet og udviklet Hypnotisk Psykologi, Avanceret Hypnose og Raffineret Hypnose. (3. generation) I min model af verden er det jeg har lært, da jeg blev uddannet, kun klassisk og standard hypnose (Moderne tilladende hypnose).
Hypnotisk Psykologi, Avanceret Hypnose og Raffineret Hypnose er blevet gennemtestet på mig selv, kollegager og klienter gennem mere end 14 år med succesfulde resultater.
Jeg kan desværre ikke forhindre andre personer i at bruge ord som Hypnotisk Psykologi, Avanceret Hypnose og Raffineret Hypnose på deres hjemmesider, i bøger eller artikler mm. i forbindelse med hypnoseterapi, hypnosecoaching eller hypnoseuddannelse, men i min model af verden er Hypnose-Gruppen.dk det eneste sted i verden, hvor du kan lære både klassisk hypnose, standard hypnose (Moderne tilladende hypnose) & Hypnotisk Psykologi, Avanceret Hypnose og Raffineret Hypnose (3. generation).
Hvis du er i tvivl, så se hvad andre der arbejder med hypnose og NLP har tilbudt at behandle dig for på deres hjemmesider. På min hjemmeside kan du se, hvad jeg derudover har behandlet, grundet anvendelse af Hypnotisk Psykologi, Avanceret Hypnose og Raffineret Hypnose.
Jeg kan oplyse dig, at flere læger, tandlæger, fysioterapeuter, massører og kiropraktorer henviser patienter/klienter til Hypnose-Gruppen.dk. Henvisningerne kommer når de har set resultaterne hos andre patienter og klienter.
Har du en hypnose uddannelse eller arbejder med hypnose, vil du måske have en meget lille fordel i forhold til helt nye kursister. Mere end 90% af undervisningsmaterialet vil være nyt for dig..

Tilbage til indhold