Tinnitus - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Tinnitus

Tinnitus (øresusen), Ménières sygdom, hørenedsættelse og støjskader..

Ønsker du at slippe af med din tinnitus (Øresusen), Ménières, hørenedsættelse eller få nedsat generne efter støjskader?
Lægerne kender ikke den præcise årsag til, at tinnitus opstår. De tror, at den ofte optræder sammen med øresygdomme og hørenedsættelse.
Jeg kan med Raffineret og Avanceret Hypnose hjælpe dig til at finde ud af hvad årsagen er til, at du har tinnitus, Ménières eller hørenedsættelse.
Jeg har selv, flere gange oplevet susen eller hylen for ørerne, men de sidste 10 år har jeg ingen gener haft efter jeg er blevet behandlet med Raffineret og Avanceret Hypnose. (Årsagen var psykiske overbelastninger)


Vores lydopfattelse er et samspil mellem de fysiske sanseceller i øret, nervesystem og hjernens opfattelse af lyde, og lydopfattelsen er individuel fra person til person. F.eks. oplever nogle personer heavy metal musik som en behagelig lydoplevelse og andre som ubehagelig støj.
De fleste gener ved tinnitus, Ménières, hørenedsættelse eller støjskader starter efter at kroppen eller sindet er blevet overbelastet.

  • Psykiske overbelastninger kan f.eks. være stress, depression, træthed eller manglende søvn.

  • Fysiske overbelastninger kan f.eks. være blevet udsat for høje lyde, forhøjet blodtryk eller medicinske bivirkninger.

Du har måske prøvet andre måder for at slippe af med dine problematikker uden effektive resultater. Måske har du også prøvet hypnose uden holdbare resultater. Klassisk hypnose virker kun på ca. 10% af befolkningen og ofte kun i en begrænset periode.
Jeg bruger Raffineret og Avanceret Hypnose, hvilket betyder at årsagerne til at du har tinnitus, Ménières, hørenedsættelse eller støjskader bliver bearbejdet, så du igen kan få en normal lydopfattelse.

Erfaringer og resultater gennem alle de år jeg har arbejdet med hypnose:
65% slipper af med deres tinnitus, Ménières, hørenedsættelse eller støjskader, allerede efter én behandling og resten får to eller flere behandlinger. Jeg har haft behandlingsforløb på en til 7 behandlinger.

3 ud af mange tilbagemeldinger fra klienter:
Kvinde 46, Ménières begyndte i forbindelse med at hun skiftede job og samtidig var ved at blive skilt og havde søvnproblemer:
Efter første behandling begyndte hun at sove bedre og længere og hendes svimmelhed blev mindre og der var længere mellem hendes Ménières anfald. Efter 3 behandlinger yderligere er hun helt fri af alle tankerne og følelserne omkring skilsmissen. Hun har fået redskaber til at håndtere stress på jobbet, og Ménières anfaldene er helt væk.

Mand, 38 år. tinnitusen kom i forbindelse med, at han spillede rockmusik og samtidig havde en dårlig søvnrytme:
Efter 2 behandlinger er den dårlige søvnrytme ændret til en sund og stabil søvnrytme og hyletonen er mindsket til næsten ingenting Han får endnu to behandlinger, så nervesystemets opfattelse af lyde justeres og hans tinnitus er helt væk.

Mand 56 år, tinnitusen er opstået gennem mange års fysisk overbelastning med høje lyde (Slå på metal med en hammer):
Efter 1 behandling med Raffineret Hypnose er lyden forandret til en lyd i øret, som er mere behagelig og nemmere at leve med.

JEG VIL OGSÅ GERNE HJÆLPE DIG!

Tilbage til indhold