Sports Coaching - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Sports Coaching

Sports Coaching og Mentaltræning

Som ambitiøs eller professionel idrætsmand eller –kvinde ved du godt, hvor meget psyken betyder for dine præstationer. Med sports coaching trimmer du din ’mentale kondition’, så du opnår topresultater.
Vi arbejder med samarbejdet mellem krop og sind, så din træning bliver optimal, og du klarer dig endnu bedre i konkurrencer.
I nogle sportsgrene betyder din 'mentale kondition' 50% eller mere, for at opnå det ønskede resultat. Det vil sige, at du skal ændre dig mentalt før du kan ændre dig fysisk.
Coaching foregår i fuld diskretion og jeg har tavshedspligt og jeg vil altid respektere fortroligheden i mine klienters oplysninger, hvilket betyder at jeg desværre ikke kan oplyse, hvem der er blevet Klubmester, Danmarksmester, Europamester og Verdensmester efter coaching hos mig.
Dertil skal det siges, at nogle sessioner kan udføres som telefoncoaching. Den første coaching session vil altid være ”face to face”.

9 eksempler, ud af mange, på hvad andre har fået ud af Sports Coaching hos mig:

 • Du kan blive bedre til at være i en rigtig "WINNER" sindstilstand under konkurrencer.

 • Du kan blive bedre til at finde de rigtige værdier og motivation så det lykkes for dig at nå dit mål.

 • Du kan blive bedre til at motiverer dig selv, så du får trænet optimalt og maksimerer din ydeevne.

 • Du kan blive bedre til at helbrede dig selv efter sportsskader.

 • Du kan blive bedre til at udelukke omverdenen så du kan holde maksimal fokus under konkurrencer.

 • Du kan blive bedre til at tro på at du kan opnå de resultater du brænder for.

 • Du kan få fjernet de blokeringer som ikke støtter dig i din sport.

 • Du kan blive bedre til at udøve din sport med meget mere positivitet, energi og drive.

 • Du kan blive bedre til at få dit sind og din krop til at samarbejde, så du opnår dit ønskede resultat.

Og meget, meget mere..

9 spørgsmål, hvor du kan teste om du har behov for Sports Coaching:

 • Har du af og til svært ved at sove når du skal i konkurrence dagen efter?

 • Bliver du af og til forstyrret at andre tanker under konkurrencer?

 • Har du af og til svært ved at holde den fulde koncentration i træning eller under konkurrence?

 • Bruger du af og til for meget tid og energi på at komme ovenpå igen efter et mindre godt resultat?

 • Lader du dig af og til påvirke af andres negative humør under konkurrence og mister den fulde koncentration?

 • Har du været udsat for et uheld (fysisk eller psykisk) som af og til holder dig tilbage fra at yde det optimale?

 • Oplever du af og til at nogle i din omgangskreds tapper dig for energi, så du ikke kan være 100% i din træning eller fuldt koncentreret under konkurrence?

 • Bliver du af og til påvirket for meget af ”dårlig” medieomtale?

 • Er der balance mellem dit sportsliv og privatliv?

Og har du andre spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig. Jeg vil gerne hjælpe dig med dit problem og skabe positive forandringer for dig.

4 Eksempler, blandt mange, på Sports Coaching:

Atletikudøver, mand. De astmatiske anfald startede i hans første skoleår og blev værre og værre. Han fik medicin mod astmatiske anfald. Efter første behandling med hypnose terapi, fik vi styr på vejrtrækningen og de tanker og følelser der udløste hans astmaanfald. Der blev længere og længere mellem anfaldene. Han kunne træne længere tid og presse sig selv mere. De astmatiske anfald kom dog stadig ved konkurrencer.
Med de to følgende behandlinger med hypnose coaching og terapi, fik vi kontrol over de tanker og følelser, der kom før og under konkurrencer.
I dag er han totalt fri af medicin og har været det i mere end et år. Derudover har han forbedret han resultater med 20 procent i løbet af det første år efter Hypnose coaching og terapi.

Hestesportsudøver, kvinde, som kontakter mig fordi hun har svært ved at holde den fulde koncentration i træning eller under konkurrence.

Efter flere fald fra heste har hun fået et piskesmæld og nakkesmerter. Dertil har hun i skoletiden været udsat for modning. Vi får bearbejdet piskesmældet og hun lærer en mental teknik (selvhypnose), som gør at hun slapper af og afspænder nakken efter træning og konkurrence. Samtidig med det, arbejder vi med motivation, så glæden og lysten til at ride kommer tilbage.
Hendes ubearbejdede traumatisk mobning bruger noget af hendes energi, selv i dag mange år efter. Efter vi har bearbejdet det, indfinder hendes koncentrationsevne sig igen og hun kan nu nemt holde den fulde koncentration under konkurrencer og får nu medaljer ved hver konkurrence.

Motorsportsudøver, mand, som kontakter mig på grund af søvnproblemer og koncentrationsbesvær.
Han føler sig unødigt dårligere end bestemte konkurrenter. Han føler at nogle baner er ”dårlige at køre på”. Han mener selv at det skyldes tidligere styrt. Før løbsdage har han for mange tanker, hvilket giver ham søvnproblemer og derefter koncentrationsbesvær på konkurrencedagen.
Gennem coachingen lærer han en søvnteknik, som gør at han nemt kan falde i søvn og bliver mere fokuseret på konkurrencedagen. Vi får bearbejdet mindreværdsfølelsen overfor diverse konkurrenter. Nu vinder han over dem.

Holdsportsudøver, kvinde, som kontakter mig på grund af problemer i forhold til medierne og fordi hun ”kan det hele under træning”, men mister fokus ved konkurrencer.
Hun har oplevet, at udtalelser til journalister, er blevet overfortolket og trykt på en uheldig måde. Dertil har hun det svært, når bestemte personer sidder blandt publikum, hvilket får hende til at have for store forventninger til sig selv. Samtidig tager hun for meget ansvar for andres præstationer på holdet.
Vi får bearbejdet oplevelserne omkring medierne og får lavet en ramme for hvad hun vil udtale sig om i fremtiden og hvordan det skal gøres. Vi får ændret hendes tanker og følelser i forhold til publikum og får tilpasset hendes ansvarsfølelser i forhold til sig selv og andre på holdet.

Er du klar til at blive en bedre udgave af dig selv på en positiv, inspirerende og behagelig måde?

Tilbage til indhold