Sov godt - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Sov godt

Søvnbesvær, søvnløshed, søvnproblemer m.m.

Ønsker du at slippe af med din søvnløshed og have nemt ved at falde i søvn og sove godt resten af livet?

Du har måske prøvet andre muligheder ligesom mig, for at slippe af med dine søvnproblemer, uden effektive og holdbare resultater? Som for eksempel medicinsk behandling, lysterapi, hypnose CD'er*, varme bade, undgå kaffe og andre gode råd.

Måske har du også prøvet hypnose, uden at opnå de forventede resultater? Klassisk hypnose virker kun på ca. 10% af befolkningen og tit kun i en begrænset periode.
Jeg bruger Raffineret og Avanceret Hypnose, hvilket betyder, at du får bearbejdet årsagerne til, at du har fået søvnproblemer. Samtidig får du ”omprogrammeret” din underbevidsthed, så du får nemt ved at falde i søvn og sove godt resten af livet.

* Hypnose CD'er er klassisk hypnose og virker kun på ca. 10% af befolkningen.

De fleste søvnproblemer kommer af, at dit søvnsystem er blevet overbelastet på et tidspunkt i dit liv, enten fysisk eller psykisk.
Fysisk overbelastning kan være udsat for vold, brug af medicin, været ude for en ulykke, for meget arbejde, alkohol, andre rusmidler, dårlige søvnvaner fra barndommen osv.
Psykisk overbelastning kan være stress, mobning, dødsfald, dårligt psykisk arbejdsmiljø, søvnproblemer, skilsmisse osv.  

Din underbevidsthed styrer mere end du tror!
Med Raffineret og Avanceret Hypnose (inklusiv coaching og terapi) bliver det let for dig at slippe af med dine søvnproblemer og sove normalt i fremtiden.

  • Du får bearbejdet årsagerne til, at du fik søvnbesvær.

  • Du lærer teknikker til at falde hurtigt i søvn og sove på en mere hensigtsmæssig måde i fremtiden.

  • De teknikker du lærer, bliver styret af din underbevidsthed i fremtiden, så du slipper for søvnproblemer.


Erfaringer og resultater gennem alle de år jeg har arbejdet med hypnose:
70% oplever, at de har lettere ved af falde hurtigt i søvn og føle sig mere veludhvilet efter én behandling. Resten har behov for 2 til 3 behandlinger, før de begynder at opleve ændringerne i deres søvnkvalitet.
De fleste personer får mellem 1 til 5 behandlinger, for at opnå det ønskede resultat, at få ”normal” søvnrytme igen.

Tre ud af mange tilbagemeldinger fra klienter:
Kvinde 35 år.
Hendes søvnbesvær ligger helt tilbage fra barndommen, hvilket vi finder frem til via  Avancerede Analytiske Hypnose Teknikker. Hun erindrer kun, at det starter i teenagesårene.
Hun har haft en meget utryg barndom med vold, misbrugsforældre og flere skoleskift.
Efter første behandling er det lettere for hende at falde i søvn. Hun vågner dog stadig nogle gange om natten, men falder let i søvn igen.
Efter endnu 5 behandlinger får vi bearbejdet årsagerne til hendes søvnbesvær. I dette forløb sker der flere positive ændringer i hendes liv. Flere psykologer har ellers sagt, at det ikke er muligt. F.eks. bliver hun bedre til at koncentrere sig, hun får lettere ved at være sammen med nye mennesker og er nu blevet en meget mere glad person med et meget positivt syn på livet.

Mand 44 år.
Hans søvnproblemer starter i forbindelse med skifteholdsarbejde, da han er 25 år. Han har efterfølgende brugt sovemedicin for at få sovet.
Efter de første to behandlinger er han i stand til at falde i søvn uden sovemedicin. Efter endnu tre behandlinger får vi bearbejdet årsagerne til hans søvnbesvær, hvorefter han igen sover, som før han blev blev påvirket af skifteholdsarbejde som 25 årig.

Kvinde 27 år.
Hendes søvnbesvær starter efter, at hun er flyttet hjemmefra og der er blevet begået en del indbrud i det område, hvor hun bor. Hun har ikke selv oplevet indbrud i sin egen lejlighed.
Hun har gået til psykolog med sit søvnbesvær i mere end 2 år, uden at hendes søvnrytme er blevet bedre. (Hun har fået mere end 20 behandlinger hos flere forskellige psykologer).
Efter første behandling er det lettere for hende at falde i søvn. Hun vågner dog stadig nogle gange om natten, men falder let i søvn igen.
De efterfølgende 2 gange får vi behandlet årsagerne til hendes søvnbesvær og hun sover nu hele natten og er udhvilet, når hun vågner om morgenen.  

Tilbage til indhold