Psoriasis - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Psoriasis

Psoriasis

Ønsker du at slippe af med din psoriasis og være fri for det resten af dit liv?
Du har måske prøvet andre muligheder, for at slippe af med din psoriasis, uden effektive og holdbare resultater? Som for eksempel Strålebehandling, lysbehandling, medicin, klimaterapi (Det Døde Hav i Israel), osv.
Måske har du også prøvet hypnose uden at opnå de forventede resultater? Klassisk hypnose virker kun på ca. 10% af befolkningen og tit kun i en begrænset periode.
Jeg bruger Raffineret og Avanceret Hypnose, hvilket betyder, at du får bearbejdet årsagerne til, at du har fået psoriasis. Samtidig får du ”omprogrammeret” din underbevidsthed til at lave ”normale” hudceller igen. På den måde forbliver du fri af psoriasis resten af livet.

De fleste hudproblemer (Psoriasis) kommer af, at dit immunforsvar er blevet overbelastet på et tidspunkt i dit liv, enten fysisk eller psykisk.
Fysisk overbelastning kan være hård påvirkning af huden (kulde, varme eller slid), alkohol, rusmidler, medicin eller infektion.
Psykisk overbelastning kan være stress, mobning, dødsfald, dårligt psykisk arbejdsmiljø, søvnproblemer, skilsmisse osv.  

Din underbevidsthed styrer mere end du tror!
Med Raffineret og Avanceret Hypnose (inklusiv coaching og terapi) bliver det let for dig at slippe af med din psoriasis og bevare en normal hud i fremtiden.

  • Du får bearbejdet årsagerne til, at du fik psoriasis.

  • Du lærer teknikker til at leve dit liv på en mere hensigtsmæssig måde.

  • De teknikker du lærer, bliver styret af din underbevidsthed i fremtiden, så du slipper for psoriasis.

  • Du vil opleve det på samme måde som din vejrtrækning - den styres også automatisk af din underbevidsthed.


Erfaringer og resultater gennem 12 år:
40% kan se ændringer på huden, kort tid efter én behandling. Resten har behov for 2 til 3 behandlinger, før de begynder at se ændringerne på huden.
De fleste personer får mellem 5 til 10 behandlinger, for at opnå det ønskede resultat, at få ”normal” hud igen.

Tre blandt mange tilbagemeldinger fra klienter:
Kvinde 30 år.
Hendes psoriasis starter i hendes læretid, hvor hendes grænser gang på gang bliver overskredet af hendes chef. Hun føler sig aldrig god nok til jobbet. Igen og igen får hun fortalt af læger, at sygdommen er arvelig, hvilket i min model af verden er lægers og sygdomsforeningers manglende viden om sygdommen.
Efter de første 2 behandlinger, hvor vi begynder at opbygge hendes selvværd og selvtillid, mærker hun en forskel i hovedbunden, hvor hendes psoriasis langsomt formindskes dag for dag. Efter vi får bearbejdet hendes folkeskoletid, hvor hun følte sig mobbet, aftager hendes psoriasis på albuerne.
Vi fortsætter med at analysere os frem til årsagerne til hendes psoriasis ved hjælp af Avancerede Analytiske Hypnose Teknikker og finder frem til det trauma, der udløste psoriasis på hendes knæ og behandler det over et par gange.
Under hele behandlingsforløbet (8 behandlinger) arbejder vi også med, hvordan hun følelsesmæssigt skal reagere fremover, så hun undgår den følelsesmæssige (psykiske) overbelastning i fremtiden.
Jeg behandlede denne kvinde i 2005. I 2010 møder jeg hende tilfældigt på strøget i Århus, hvor hun fortæller mig, at hun stadig er fri af psoriasis. Hun er endda både blevet fyret fra et job og skilt uden at få psoriasis (emner der normalt ville udløse psoriasis igen).     

Kvinde 45 år.
Hendes psoriasis starter i forbindelse med meget stress på hendes job, en skilsmisse og hendes fars død. Hun har lidt af psoriasis i mere end 10 år. Hun har prøvet steroid cremer og alt muligt andet, som hendes læge har tilbudt samt klimabehandling i Israel, kinesisk urtemedicin, akupunktur, og UV-behandling (som har haft begrænset effekt i en kort periode). I 10 år har hun altid haft noget psoriasis og intet har kunnet reducere den betydeligt.
Allerede efter første behandling begynder hendes psoriasis langsomt at aftage og hun får 4 behandlinger mere, hvorefter hun er helt fri af psoriasis.
2 år efter endt behandlingsforløb hos mig, kommer hun igen, fordi hendes psoriasis er tilbage, (denne gang dog kun på hendes albuer). Der er sket noget i hendes liv, som har udløst nogle problematikker fra hendes barndom og som har resulteret i, at hun nu har søvnbesvær. Dette finder vi frem til via mine Avancerede Analytiske Hypnose Teknikker.
Efter 3 behandlinger, får vi bearbejdet problematikkerne fra hendes barndom og får hendes søvnrytme til at fungere optimalt igen. Herefter er hun igen fri af psoriasis.

Mand 42 år.
Hans psoriasis starter efter at han er blevet fyret og derefter får rejsningsproblemer. Derudover har han i flere år haft ondt i ryggen og har taget smertestillende medicin. Da han begynder at bruge potensfremmende medicin, får han også psoriasis på knæene. Vi finder frem til, via mine Avancerede Analytiske Hypnose Teknikker, at 90% af hans rygproblemer er psykiske og det bliver behandlet. Han får 4 behandlinger, før han kan se de synlige resultater, at hans psoriasis begynder at aftage. Efter 10 behandlinger har han normal potens igen og hans psoriasis er helt væk.

Et typisk forløb i at slippe af med psoriasis:

Før første behandling

Efter 2 måneder (4 behandlinger)

Efter 6 måneder (8 behandlinger)

JEG VIL OGSÅ GERNE HJÆLPE DIG!

Tilbage til indhold