KOL - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

KOL

KOL (Kronisk Obstruktiv Lungesygdom)

Ønsker du at slippe med KOL og være fri for det resten af dit liv eller blot at mindske dine vejrtrækningsproblemer?
Ifølge Danmarks lungeforening og lægevidenskaben, så er KOL en kronisk sygdom. Det vil sige, at sygdommen ikke kan helbredes.
Dertil er der teorier om, at KOL i en vis forstand er arveligt, i og med at man fra naturens side kan være mere eller mindre beskyttet mod at få sygdommen, eller være specielt disponeret for at få den. Lægevidenskaben ved endnu ikke ret meget om, hvilke arveanlæg (gener) der beskytter mod KOL og hvilke der øger risikoen.
Du har måske prøvet andre muligheder, for at slippe af med din KOL, uden effektive og holdbare resultater? Som for eksempel medicinsk behandling eller rehabilitering.
Måske har du også prøvet hypnose uden at opnå de forventede resultater? Klassisk hypnose virker kun på ca. 10% af befolkningen og ofte kun i en begrænset periode.
Jeg bruger Raffineret og Avanceret Hypnose, hvilket betyder, at du får bearbejdet årsagerne til, at du har fået KOL. Samtidig får du ”omprogrammeret” din underbevidsthed til at trække vejret ”normalt” igen. På den måde forbliver du fri af KOL resten af dit liv.

De fleste vejrtrækningsproblemer (KOL) kommer af, at dit selvhelbredelsessystem er blevet overbelastet enten fysisk eller psykisk på et tidspunkt i dit liv,.
Fysisk overbelastning kan være hård påvirkning af huden (kulde, varme eller slid), alkohol, rusmidler, medicin eller infektion.
Psykisk overbelastning kan være stress, mobning, dødsfald, dårligt psykisk arbejdsmiljø, søvnproblemer, skilsmisse osv.  

Din underbevidsthed styrer mere end du tror!
Med Raffineret og Avanceret Hypnose (inklusiv coaching og terapi) bliver det let for dig at slippe af med din KOL og trække vejret normalt i fremtiden.

  • Du får bearbejdet årsagerne til, at du fik KOL.

  • Du lærer teknikker til at leve dit liv på en mere hensigtsmæssig måde.

  • De teknikker du lærer, bliver styret af din underbevidsthed i fremtiden, så du slipper for KOL.

  • Du vil få genoprettet dit selvhelbredelsessystem, så dine celler i lungerne bliver fornyet på samme måde, som du oplever, når du skærer dig i fingeren og såret heles ved, at du får nye hudceller igen. Dette styres også automatisk af din underbevidsthed.


Erfaringer og resultater gennem alle de år jeg har arbejdet med hypnose:
80% oplever, at deres vejrtrækning bliver lettere efter én behandling. Resten har behov for 2 til 3 behandlinger, før de begynder at opleve ændringerne i deres vejrtrækning.
De fleste personer får mellem 3 til 6 behandlinger, for at opnå det ønskede resultat, nemlig at få en ”normal” vejrtrækning igen.

Tre blandt mange tilbagemeldinger fra klienter:

Kvinde 57 år.
Hendes vejrtrækningsproblemer (KOL) starter med mobning i skolen, hvor hun får diagnosen astma. I hendes voksen liv får hun et handikappet barn. ”Kampen” med det offentlige system, hvor hun gang på gang bliver svigtet, gør at hun får sværere og sværere ved at trække vejret. Igen og igen får hun fortalt af læger, at sygdommen er kronisk, hvilket i min model af verden er lægers og sygdomsforeningers manglende viden om sygdommen.
Til de første to behandlinger hos mig kommer hun i taxa, grundet at hun næsten ikke kan få vejret. Vi får bearbejdet hendes dødsangst og begynder at genoprette hendes naturlige selvhelbredelsessystem. Hun får også nogle øvelser, som hun skal lave hjemme.
Efter de første to behandlinger har hun fået genopbygget sit vejrtrækningssystem, så hun kan gå fra sit hjem til min klinik (ca. 5 km).
Vi fortsætter med at analysere os frem til årsagerne til hendes KOL ved hjælp af Avancerede Analytiske Hypnose Teknikker og finder frem til de traumer, der har udløst KOL og behandler det over et par gange.
Femte og sidste gang, hun er i behandling, kommer hun cyklende og kan fortælle, at hendes pusteprøve (lungefunktionsmåling) nu er på 80% af normalværdien. Før hun startede behandlingen hos mig, var den 30% af normalværdien.
2 år efter, jeg har behandlet hende for KOL, kontakter hun mig for at få fjernet sin flyskræk. Hun fortæller mig, med et stort smil om munden, at hun stadig har normal vejrtrækning og at  hun nu har løbet en halvmarathon. Det skal her nævnes, at hun aldrig har været ryger.


Mand 45 år.
Hans vejrtrækningsproblemer (KOL) starter med, at han som selvstændig erhvervsdrivende  har påtaget sig alt for mange opgaver. Han sover mindre og mindre, så hans krop ikke får restitueret nok.
Til de første 3 behandlinger bliver han kørt til min klinik, da han bruger iltflaske. Han får også ilt under min behandling. Vi får bearbejdet hans stressniveau, så hans søvnbesvær aftager. Mellem behandlingerne udfører han de åndedrætsøvelser og den fysiske træning, som han er blevet instrueret i at lave hjemme. Ved den 4. behandling er han i stand til at være i trance uden brug af iltflasken.  
Vi fortsætter med at analysere os frem til årsagerne til hans KOL ved hjælp af Avancerede Analytiske Hypnose Teknikker og finder frem til de traumer, der har udløst KOL og behandler det over et par gange.
Til sidst har han fået genoprettet så meget lungekapacitet, at han er i stand til at lave de dagligdags ting uden iltmaske. Han vælger nu, at forsætte selv med at udføre de fysiske og mentale øvelser, som han er blevet instrueret i.  


Kvinde 50 år.
Hendes vejrtrækningsproblemer (KOL) starter med, at hun får en ny chef og at hendes arbejdsforhold bliver ændret gang på gang efter chefens luner. I min model af verden er der tale om en psykopatisk chef, hvilket bliver bekræftet af hendes fagforening undervejs i  behandlingsforløbet. Hun har fået mange forskellige former for medicin, som ingen effekt har haft. Hun ryger ca. 20 cigaretter om dagen under hele behandlingsforløbet. Hun har fået fortalt af flere læger, at de ikke kan gøre mere for hende og at hun skal indstille sig på, at have mindre end et år tilbage at leve i (ifølge statistikkerne).
Ved første behandling oplyser hun mig, at hendes lungefunktionsmåling (pusteprøve) er på 29% af normalværdien, hvilket betyder, at hun har meget svær KOL. Ved denne behandling får vi bearbejdet en stor del af hendes angst og mindsket hendes stressniveau, så hun får lettere ved at trække vejret.
Ved anden behandling oplyser hun mig, at hendes lungefunktionsmåling nu er på 45%, hvilket hendes læge stiller sig fuldstændig uforstående overfor. Hun er gået fra meget svær KOL til svær KOL.
Vi arbejder videre med hendes stressniveau, tanker og følelser.
Ved tredje behandling fortæller hun mig, at hendes lungefunktionsmåling er kommet op på 62% af normalværdien. Hun er nu gået fra svær KOL til moderat KOL.
Vi arbejder videre med at finde flere årsager til hendes vejrtrækningsproblemer via mine  Avancerede Analytiske Hypnose Teknikker og finder frem til nogle traumer fra hendes barndom, som er med til at give hende vejrtrækningsproblemer.
Nogle år efter endt behandling, hvor hun fik 90% af sin lungefunktion tilbage, kontakter hun mig igen angående et andet emne, som hun ønsker behandling for. Hun fortæller mig i den forbindelse, at hun nu har en helt normal lungefunktion og at hun er holdt med at ryge, hvilket har givet hende de sidste 10%.

Tilbage til indhold