Impotens - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Impotens

Impotens, potensproblemer og frigiditet.

Ønsker du at slippe af med din impotens eller frigiditet og få lysten igen?

Hvorfor bliver
manden impotent (nedsat eller manglende rejsning) og hvorfor oplever kvinden frigiditet (nedsat eller manglende seksuel lyst hos kvinder eller manglende evne til at opnå orgasme)?
Rejsningen og lysten til sex er betinget af et samspil mellem det fysiske nervesystem, blodkarrene, hormonbalancen og psyken. Der spiller ofte flere faktorer ind på én gang.
De fleste potensproblemer og frigiditet starter efter at kroppen eller sindet er blevet overbelastet.
Psykiske overbelastninger kan f.eks. være stress, depression, træthed, præstationsangst, usikkerhed, jalousi, konflikter på arbejdspladsen, i familien eller i parforholdet.
Fysiske overbelastninger kan f.eks. være et for stort forbrug af alkohol, forhøjet blodtryk eller medicinske bivirkninger.


Du har måske prøvet andre måder for at slippe af med dine problematikker uden effektive resultater. Måske har du også prøvet hypnose uden holdbare resultater. Klassisk hypnose virker kun på ca. 10% af befolkningen og ofte kun i en begrænset periode.
Jeg bruger Raffineret og Avanceret Hypnose, hvilket betyder at årsagerne til at du har potensproblemer, er impotent eller er frigid bliver bearbejdet, så du får lysten igen eller kan holde rejsningen længere.

Erfaringer og resultater gennem de sidste 12 år:
70% slipper af med deres potensproblemer eller frigiditet, allerede efter to behandling og resten får tre eller flere behandlinger. Jeg har haft behandlingsforløb på en til 7 behandlinger.

3 ud af mange tilbagemeldinger fra klienter:
Kvinde 37, den manglende sexlyst begyndte i forbindelse med at hun havde født et barn og blev forstærket i en meget stresset periode på hendes job efter hendes barsel:
Efter første behandling begyndte hun at sove bedre og længere og det hævede hendes energiniveau. Efter 4 behandlinger yderligere er hun helt fri af alle tankerne omkring fødslen af hendes barn. Hun har fået redskaber til at håndtere stress på jobbet, og lysten til sex er helt normal igen.

Mand, 42 år. Potensproblemerne kom i forbindelse med en skilsmisse:
Efter 3 behandlinger er tankerne og det følelsesmæssig ved skilsmissen bearbejdet og rejsningen og lysten til sex er normal igen. Han får endnu en behandling, så han kan holde rejsningen endnu længere end han har kunnet før.

Kvinde 23 år, den manglende sexlyst begyndte efter hun fik lykkepiller mod en depression:
Efter 4 behandlinger med Avanceret Hypnose er hun ude af lykkepillerne, depressionen er væk, og den normale sexlyst begynder at indfinde sig igen.

JEG VIL OGSÅ GERNE HJÆLPE DIG!  

Tilbage til indhold