Hypersensitiv - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Hypersensitiv

Hypersensitiv, særlig sensitiv, HSP, super sensitiv, sensitiv m.m.
Ønsker du at slippe af med din Hypersensitivitet, særlige sensitivitet, HSP eller super sensitivitet?
Mange tror at, det at være særlig sensitiv, er et nedarvet / medfødt personlighedstræk, grundet at en amerikansk psykolog (Elaine N. Aron) havde en teori om dette i 1996. Hvis hun havde haft kendskab til de muligheder, der findes i hypnosens verden, havde hun nok skrevet noget andet.
Ord sætter gang i tanker, som udløser følelser. Følelser sætter gang i tanker, som kan udløse nye følelser.
Sanseindtryk (lyde, smagsoplevelser, billeder, oplevelser, osv.) sætter gang i følelserne og tankerne. Når tankerne og følelserne er negative, bliver det til problematikker for det enkelte menneske.
Ønsker du at slippe med dine ”skyer” af negative tanker og følelser?
Mange mennesker bliver dagligt ”hypnotiseret” af de tanker, de har i hovedet. De kommer i en trance af negative tanker og følelser og glemmer alle de dejlige ting i omgivelserne, som sætter gang i de positive tanker og følelser.
Vores sanseopfattelse er et samspil mellem den verden vi lever i, vores nervesystem og hjernens opfattelse af følelser og tanker. Sanseopfattelsen er individuel fra person til person. F.eks. oplever nogle personer en fyring fra jobbet som ”jordens undergang” og andre begynder at tænke nye positive tanker. De ser alle de nye muligheder for at få et bedre job og mærker en masse positive følelser i deres krop.
Du har måske prøvet andre måder, for at slippe af med dine problematikker, uden effektive resultater. Måske har du også prøvet hypnose uden holdbare resultater. Klassisk hypnose virker kun på ca. 10% af befolkningen og ofte kun i en begrænset periode.
Jeg bruger Raffineret og Avanceret Hypnose, hvilket betyder, at årsagerne til at du er Hypersenstiv, særlig sensitiv, HSP, super sensitiv, sensitiv m.m. bliver bearbejdet, så du igen kan få en ”normal sanseopfattelse”.

Erfaringer og resultater siden min udvikling af Raffineret og Avanceret Hypnose:
40% slipper af med deres hypersensitivitet, særlige sensitivitet... allerede efter 1 til 2 behandlinger og resten får 3 eller flere behandlinger. Jeg har også haft behandlingsforløb på op til 10 behandlinger.

Tre ud af mange tilbagemeldinger fra klienter:

Kvinde 26 år.
Hendes hypersensitivitet begyndte i folkeskolen, hvor hun gang på gang af skolelærere og psykologer fik at vide, at hun var et særligt sensitivt barn, når hun ikke opførte sig, som det forventedes af ”skolesystemet”. Følelser og tanker var ikke noget, man kunne tale om i hjemmet. Efter første behandling fik hun ro på mange af alle de negative tanker, hun havde om sig selv. F.eks. at hendes måde at føle og tænke på var forkert. Efter yderligere 4 behandlinger, fik hun mere og mere kontrol over alle sine tanker og følelser. Hun har dertil fået redskaber til at håndtere sine tanker og følelser. Både de negative og positive.

Mand, 32 år.
Hans HSP kom i forbindelse med hans forældres skilsmisse, da han var 12 år. Forældrene prøver at få hjælp til ham, gennem flere socialrådgivere, som lover hjælp, men intet sker. Han går i flere forskellige skoler. Han bliver medicineret via hans læge og en psykiater.
Efter første behandling med Raffineret Hypnose får vi så meget styr på hans negative tanker og følelser, at han kan sove roligt og få en god kvalitetssøvn.
Med 3 behandlinger mere får vi styr på hans tanker og følelser og får ham trappet ud af det antidepressive medicin, så han igen kan føle ”normalt”.

Kvinde 18 år.
Hendes super sensitivitet startede med, at hendes mor blev meget syg (kræft), da hun var 7 år gammel. Der var ingen, der ville tale med hende om hendes tanker og følelser i forbindelse med hendes mors sygdom. (Moderen er i dag rask, bl.a. ved hjælp af min terapi og coaching). Hun spurgte om hjælp i skolen, på hospitalet og kommunen, men hun fik ingen hjælp. Hendes læge har endda udtalt ”at sådan noget skal man bare lære at leve med”.
Hun får lidt ro på efter første behandling og efter endnu 2 behandlinger får hun så meget ro på sine tanker, at vi kan begynde at tale om de ting, hun har oplevet, uden at hun græder. Efter endnu syv behandlinger siger jeg farvel til en meget glad og lykkelige kvinde, der har mod på og lyst til at leve livet.

Jeg kan selv blive rørt (på samme måde, som kronprinsen blev det, da han skulle giftes) over dejlige ting, der sker i mit liv. Betyder det så, at jeg er særlig sensitiv?... I min model af verden, NEJ, det gør os blot til hele mennesker!

JEG VIL OGSÅ GERNE HJÆLPE DIG!
Tilbage til indhold