Gigt - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Gigt

Gigt, slidgigt og gigtsmerter

Ønsker du at slippe af med din gigt eller mindske smerterne?
De fleste gigtsygdomme starter efter at kroppen eller sindet er blevet overbelastet og kroppens naturlige selvhelbredelsessystem ikke kan følge med. Det kan f.eks. være ved en periode med meget stress eller fysisk pres.
Du har måske prøvet
andre metoder for at slippe af med din gigt uden effektive resultater. Måske har du også prøvet hypnose uden holdbare resultater. Klassisk hypnose virker kun på ca. 10% af befolkningen og ofte kun i en begrænset periode.

Jeg bruger Raffineret og Avanceret Hypnose, hvilket betyder at årsagerne til at du har gigt bliver bearbejdet, så du slipper din gigt eller mindske smerterne?

Erfaringer og resultater gennem de sidste 12 år:
50% slipper af med deres gigt eller mindsker smerterne allerede efter to behandlinger. Resten får tre eller flere behandlinger. Jeg har haft behandlingsforløb på 1 til 10 behandlinger. Enkelte personer har ikke kunnet slippe helt af med deres gigt, men har mindsket deres gigtsmerter eller reaktioner med mere end 50%.

3 ud af mange tilbagemeldinger fra klienter:
Kvinde 52, gigtsmerter begyndte i forbindelse med en meget stresset periode på hendes job:
Efter første behandling kan hun bevæge sine fingre meget mere og smerterne er halveret . Efter 3 behandlinger yderligere er hun helt fri for reaktionerne.

Mand, 35 år, gigtsmerter begyndte i forbindelse med en skilsmisse:
Efter 3 behandlinger er tankerne og det følelsesmæssig ved skilsmissen bearbejdet og bevægeligheden i leddene er forbedret til det normale. Smerterne er helt væk.

Kvinde 60 år, gigtsmerter begyndte fordi hun havde svært ved at sige fra, både privat og på jobbet, så både kroppen og sindet blev overbelastet og det naturlige selvhelbredelsessystem ikke kunne følge med:
Efter 3 behandlinger er bevægeligheden forøget meget og smerterne mindsket til næsten ingen. Efter endnu 4 behandlinger med Avanceret Hypnose er selvhelbredelsessystemet genoprettet og hendes krop og sind kan igen følge med og hun helt fri for reaktionerne.

JEG VIL OGSÅ GERNE HJÆLPE DIG!

Tilbage til indhold