Coaching - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Coaching

Effektiv Hypnose Coaching og NLP Coaching

Hvad er Hypnose og NLP Coaching?
Coaching er en anerkendt metode til personlig udvikling. Det kan gennemføres med mange teknikker. NLP teknikker har været anvendt i mange år.
Mindre almindeligt er det at kombinere Hypnose teknikker, ”Raffineret Hypnose”, ”Avanceret Hypnose”, ”Hypnotisk Psykologi” og NLP teknikker. Jeg kalder det Hypnose og NLP Coaching, og har oplevet, at det giver en meget effektiv coaching!
Jeg kan hjælpe dig til at få skabt bevidsthed, fokus og tage ansvar i dit liv. Jeg er som din personlige coach med til at sikre, at du kan yde dit bedste og lære dig at udvikle dig på den måde du ønsker.

Med Hypnose og NLP Coaching kan jeg på en meget effektiv måde hjælpe dig, til at finde frem til, hvad du ønsker dig her i livet og hjælpe dig til at finde det bedste frem i dig selv.
Jeg kan hjælpe dig til at maksimere din ydeevne, uden stress, så du får succes med de opgaver du har påtaget dig i dit personlige og professionelle liv.

Tryk på det coachingområde du ønsker at vide mere om!Ønsker du succes?

Det er kun muligt at få succes, hvis du intelligent overskrider dine nuværende personlige grænser.
Formålet med Professionel, Personlig Coaching er, at du bliver løbende bedre til at fastholde dit fokus på dine personlige mål, og udvikler dine personlige ressourcer og kompetencer, som skal føre dig til målet.

Uanset hvad dit mål er, så er Hypnose og NLP Coaching vejen til at tage de næste skridt og nå dine mål her i livet.
Mine mangeårige erfaringer viser, at den mest effektive måde at coache på med Hypnose og NLP er ”ansigt til ansigt”. Du skal for dit indre øje se dine personlige mål, så bliver vejen til dine mål let for dig.
Jeg oplever at en del klienter der har prøvet NLP Coaching hos en anden coach, og ikke har opnået det ønskede resultat. De fleste gange har dybere problematikker hos klienten forhindret det ønskede resultat. Disse problematikker skal løses terapeutisk, hvilket jeg kan tilbyde via mine terapeutiske teknikker, ”Raffineret Hypnose”, ”Avanceret Hypnose” og ”Hypnotisk Psykologi”.

Mange af de Hypnose og NLP teknikker jeg bruger, er blevet afprøvet på mig selv, og derfor ved jeg, at de virker med særdeles gode resultater. En stor del af teknikkerne har jeg selv videreudviklet fra standardteknikker til Raffinerede og Avancerede teknikker.

Vil du noget mere… med dit liv? ... Så kontakt mig og lad mig Coache dig med Hypnose og NLP!

Tilbage til indhold