Bliv slank - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Bliv slank

Bliv slank

Ønsker du at blive slank og holde vægten resten af livet?
Du har måske prøvet andre muligheder, for at slippe af med de overflødige kilo. Måske var det uden effektive og holdbare resultater?
Måske har du også prøvet hypnose uden holdbare resultater. Klassisk hypnose virker kun på ca. 10% af befolkningen og tit kun i en begrænset periode.
Jeg bruger Raffineret og Avanceret hypnose, hvilket betyder, at vi bearbejder årsagerne til at du spiser for meget. På den måde forbliver du slank, når du har opnået din ønskede vægt.

  • De fleste vægtproblemer kommer af dårlige vaner – måske grundlagt da du var barn.

  • Din underbevidsthed styrer mere end du tror! Med Avanceret hypnose (både coaching og terapi) bliver det let for dig at slippe af med de overflødige kilo - og holde vægten i fremtiden.

  • Du får fjernet årsagen til, at du spiser for meget.

  • Du lære at spise på den mest hensigtsmæssige måde.

  • De teknikker du lære, vil blive styret af din underbevidsthed i fremtiden, så du slipper for at tænke på kalorier.

  • Du vil opleve det på samme måde som din vejrtrækning - den styres også automatisk af din underbevidsthed.


Erfaringer og resultater gennem 10 år:
60% begynder at ændre vaner efter én behandling. Resten har behov for 2, 3 eller flere behandlinger for at få fjernet årsagerne til, at de spiser for meget. De skal lære at spise på en mere hensigtsmæssig måde, før de kan opnå det ønskede resultat.
Overspisning er også dyrt! Gennem samtaler med mine klienter har jeg erfaret, at det ofte er dyrere at spise for meget end at ryge. Det daglige forbrug af chips, slik og sodavand koster ofte mere end en pakke cigaretter. Du kan evt. se skemaet under emnet Afhængighed: tobak, og se, hvad du kan tjene på at ændre kostvaner.

3 blandt mange tilbagemeldinger fra klienter:
Kvinde 34 år, begyndte af spise for meget (ændrede vaner) efter en ubehagelig afskedigelse:
Efter én behandling nedsætter hun lysten til de usunde ting, som for hendes vedkommende er chokolade, slik og Cola. Under de to efterfølgende behandlinger, får hun bearbejdet de ubehagelige tanker omkring afskedigelsen og giver slip på disse tanker. Hun kommer yderligere to gange, hvor vi arbejder med hensigtsmæssige måder at spise på, motivation og motionsvaner. Herefter følte hun sig sikker på, at hun selv kunne forsætte til hun havde nået sin målsætning. Jeg mødte hende på gaden ca. 2 år efter hun havde været hos mig. Hun fortalte, at hun havde tabt sig mere end 40 kilo på 6 måneder, og at det nu var nemt at holde vægten.

Mand 52 år, begyndte at tage på efter han stoppede som professionel sportsmand:
På 2 behandlinger får han ændret på ”de gamle spisevaner”, hvor han som professionel sportsmand, havde et stort behov for meget kost. Han fik nye vaner, der er tilpasset hans nuværende livsstil. Derudover bliver han motiveret til at være mere aktiv i sin dagligdag, så vægten hurtig kommer ned på det ønskede niveau.

Kvinde 35 år, begyndte at trøstespise efter mobning i skolen og forældrenes skilsmisse:
Efter 1 behandling ændrer hun nogle af de usunde spisevaner, og får lavet en realistisk målsætning for sin vægtforandring. I de 3 efterfølgende behandlinger får hun bearbejdet mobningen i skolen og sine forældres skilsmisse. Resultatet er, at hun udskifter trøstespisningen med nye hensigtsmæssig spisevaner. Hun kommer hos mig gennem næste 1 år (ca. hver 3. uge) hvor hun får bearbejdet mange andre problemer i sit liv, bl.a. en gammel kærestesorg, allergi, fobi for edderkopper og lavt selvværd. I løbet af det år taber hun sig ca. 60 kg.

Jeg har selv tabt 35 kg via Raffineret hypnose - coaching og terapi.

Jeg vil også gerne hjælpe dig til ændre spisevaner...

Tilbage til indhold