BED - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

BED

BED, Binge Eating Disorder, Bulimi,  trøstespisning, tvangsspisning mm.

Bulimi, BED, Binge Eating Disorder, bulimia nervosa, ensomhedsspisning, nervøs tvangsspisning, overspisning, trøstespisning, tvangsoverspisning, tvangsspisning, eller umådeholden spisning, kaldes også for "spiseforstyrrelser". Det er en måde at prøve at få kontrol over et indre kaos af følelser og tanker.
Ønsker du at få ro på dine følelser, tanker og handlinger, på en mere hensigtsmæssig måde, så du kan få et ”normalt” liv med positive tanker og blive glad for dig selv?
Grundene til at du trøstespiser kan være mange, tit grundlagt da du var barn eller ved store forandringer i livet, som var præget af usikkerhed.
Du har måske prøvet andre behandlingsmåder, uden effektive resultater. Måske har du også prøvet hypnose uden holdbare resultater. Klassisk hypnose virker kun på ca. 10% af befolkningen og ofte kun i en begrænset periode.
Jeg bruger Raffineret og Avanceret hypnose, hvilket betyder at årsagerne til din trøstespisning bliver bearbejdet, så du kan få kontrol over dine følelser, tanker og handlinger, på en mere hensigtsmæssig måde, så du kan spise mere ”normalt” resten af livet.

Erfaring og resultater gennem de sidste 19 år:
50% oplever positive forandringer, allerede efter første behandling. De fleste personer får 3-4 behandlinger, for at opnå det ønskede resultat - at spise mere ”normalt” resten af livet.

3 ud af mange tilbagemeldinger fra klienter:
Pige 17 år, føler sig udenfor efter et skoleskift på grund af forældrenes skilsmisse.
Efter de første 2 behandlinger begynder hun at spise lidt mere normalt. Under de efterfølgende behandlinger bearbejdes hendes følelser og tanker omkring skoleskiftet og forældrenes skilsmisse. Hun får mere og mere styr på sine tanker, følelser og handlinger, og langsomt får hun sin normale vægt igen. Hun fik i alt 5 behandlinger.

Kvinde 32 år, begyndte at trøstespise i folkeskolen efter mobning og det har taget til efter stress på uddannelser og job.
Under de første 3 behandlinger får vi bearbejdet følelserne omkring mobningen og begynder hun at spise lidt mere normalt. I løbet af de næste behandlinger bliver hun bedre og bedre til at få sagt fra på en positiv og hensigtsmæssig måde. Hendes følelse af stress mindskes, og behovet for at trøstespise bliver mindre og mindre. Hun fik i alt 6 behandlinger.

Mand 40 år, begynder at trøstespise i folkeskolen, men holder vægten nede gennem meget motion. Knæproblemer nedsætter hans mulighed for motions, hvorefter hans kropsvægt bliver større og større.
Han kom til mig på anbefaling fra én jeg havde hjulpet med at blive røgfri. Efter første behandling begynder han at ændre på mængden af det han spiser i dagens måltider. Efter anden behandling kommer der balance i hans liv og trøstespisningen aftager til næsten ingenting. Han fik i alt 2 behandlinger.

MÅSKE KAN JEG OGSÅ HJÆLPE DIG!

Tilbage til indhold