Astma - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Astma

Astma og astmatiske anfald
Lægevidenskaben siger, at astma er en fysisk sygdom og at astma er arvelig.
Mine erfaringer gennem de mange år jeg har arbejdet med hypnose er, at det er psykosomatisk - og på ingen måde arvelig. Det er vores tankeprocesser og følelsesmæssig opfattelser, der udløser og fastholder personer i astma og astmaanfald.
Når jeg arbejder med astma viser det sig, at årsagerne kan stamme helt fra barndommen og skoletiden. Men det kan også være opstået i voksenlivet.
Jeg oplever, at årsagerne kan være for store livsforandringer. Det kan være en stor omvæltning som f.eks. at får en søster eller bror. I voksenlivet er det ofte stress - for mange opgaver eller at skulle tage for mange store beslutninger.
Vi bearbejder årsagerne til din astma, og derefter installerer vi et ”normalt” vejrtrækningsprogram, og så forsvinder dine astmaanfald helt automatisk.

Erfaringer og resultater gennem alle de år jeg har arbejdet med hypnose:
80% oplever, at deres vejrtrækning bliver lettere efter én behandling. Resten har behov for 2 eller flere behandlinger, før de begynder at opleve ændringerne i deres vejrtrækning.
De fleste personer får mellem 2 og 8 behandlinger, for at opnå det ønskede resultat, nemlig at få en ”normal” vejrtrækning igen – uden nogen form for astmatiske anfald.

Tre eksempler, blandt mange tilbagemeldinger fra klienter:
Astma: Atletikudøver.
De astmatiske anfald startede i hans første skoleår og blev værre og værre. Han fik medicin mod astmatiske anfald. Efter første behandling med hypnose terapi, fik vi styr på vejrtrækningen og de tanker og følelser der udløste hans astmaanfald. Der blev længere og længere mellem anfaldene. Han kunne træne længere tid og presse sig selv mere. De astmatiske anfald kom dog stadig ved konkurrencer.
Med de to følgende behandlinger med hypnose coaching og terapi, fik vi kontrol over de tanker og følelser, der kom før og under konkurrencer.
I dag er han totalt fri af medicin og har været det i mere end et år. Derudover har han forbedret han resultater med 20 procent i løbet af det første år efter Hypnose coaching og terapi.

Dreng 8 år
De astmatiske anfald startede i forbindelse med alt for meget uro i klassen, i skolen og de blev værre og værre gennem 6 måneder. Han fik astma medicin, men det tog kun toppen af anfaldene.
Han kom til mig på anbefaling fra en forældre til en anden fra klassen, der havde været i behandling hos mig for stress, og havde fundet roen og balancen i livet igen.
Efter de første to behandlinger var han nede på et lille astma anfald om dagen og endnu 3 behandlinger var han helt fri af astma anfald.
Hans mor ringede, som aftalt, 3 måneder efter og hun kunne fortælle mig, at han ingen anfald havde haft siden han havde været i behandling hos mig.

Kvinde 23 år
De astmatiske anfald begyndte efter hun havde været i behandling hos en psykolog for tankemylder gennem flere år. Da hun kom til mig havde hun både tankemylder og astma.
Hun var meget skeptisk overfor mine behandlingsmetoder, men allerede efter første behandling kunne hun mærke en behagelig ro i kroppen og fik lyst til at forsætte behandlingen hos mig. Efter endnu 5 behandlinger fik hun både kontrol over sine tanker og blev helt fri af astmatiske anfald.

JEG VIL OGSÅ GERNE HJÆLPE DIG!

Tilbage til indhold