Anoreksi - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Anoreksi

Anoreksi, anorexia nervosa, atypiske spiseforstyrrelser, nervøs spisevægring mm.

Anoreksi, anorexia nervosa, atypiske spiseforstyrrelser, komorbiditet, megareksi, nervøs spisevægring, ortoreksi, kaldes også for "spiseforstyrrelser". Det er en måde at prøve at få kontrol over et indre kaos af følelser og tanker.
Ønsker du at få kontrol over dine følelser, tanker og handlinger, på en mere hensigtsmæssig måde, så du kan få et ”normalt” liv med positive tanker og blive glad for dig selv?
Grundene til at unge mennesker udvikler en spiseforstyrrelse kan være mange, f.eks. at der er sket for mange ting på én gang, mobning, lavt selvværd, for store krav, er hypersensitiv, tab af venskab, følelsen af ikke at være god nok osv.
Du har måske prøvet andre behandlingsmåder, uden effektive resultater. Måske har du også prøvet hypnose uden holdbare resultater. Klassisk hypnose virker kun på ca. 10% af befolkningen og ofte kun i en begrænset periode.
Jeg bruger Raffineret og Avanceret hypnose, hvilket betyder at årsagerne til din spiseforstyrrelse bliver bearbejdet, så du kan få kontrol over dine følelser, tanker og handlinger, på en mere hensigtsmæssig måde, så du kan få et ”normalt” liv med positive tanker og være glad for dig selv.

Erfaring og resultater gennem de sidste 12 år:
50% oplever positive forandringer, allerede efter første behandling og resten efter 2 eller 3 behandlinger. De fleste personer får 5 til 10 behandlinger, for at opnå det ønskede resultat, at få et ”normalt” liv med positive tanker og være glad for dig selv.

3 ud af mange tilbagemeldinger fra klienter:
Pige 15 år, føler sig anderledes end de andre i skolen og hun synes hendes forældre stiller for store krav til hende:
Efter de første 3 behandlinger får hun et bedre selvværd og begynder at spise lidt mere normalt. Hun og især hendes familie lægger mærke til, at hun er mere glad. Gennem de efterfølgende behandlinger får hun mere og mere styr på sine tanke, følelser og handlinger og langsomt bliver hun normalvægtig igen. Hun fik 10 behandlinger.

Dreng 16 år, der sker for mange ting i hans liv: han flytter skole, har kæresteproblemer og deltager i for mange aktiviteter i fritiden.
Han kom til mig på anbefaling fra én jeg havde hjulpet med at slippe af med koncentrationsbesvær. Efter to behandlinger med Avancerede hypnose teknikker, får vi ændret hans selvværd og ro på hans følelser angående kæresten. Gennem de efterfølgende behandlinger, kommer der mere og mere ro på i forhold til skolen og han får et mere realistisk forhold til, hvor meget han skal deltage i hans fritid. Han fik 5 behandlinger.

Kvinde 22 år, er blevet mobbet i folkeskolen, har søvnbesvær og er meget hypersensitiv.
Hun har prøvet flere offentlige behandlingstilbud, men faldt hurtig tilbage i de gamle vaner efter behandlingsforløbet. Vi finder frem til årsagerne til hendes hypersensitivitet og søvnbesvær via Avancerede hypnose teknikker. Samtidig får hun bearbejdet forskellige følelser og etableret nye mere hensigtsmæssige følelser, så hun i fremtiden har mere kontrol over sine tanker, følelser og handlinger
Hun fik 8 behandlinger.

MÅSKE KAN JEG OGSÅ HJÆLPE DIG!

Tilbage til indhold