Alkohol - Hypnose-Gruppen - Hypnose Mindfulness Uddannelse Terapi Coaching NLP

Gå til indhold

Alkohol

Alkohol og alkoholbehandling

Ønsker du at holde med at drikke alkohol, nedsætte dit forbrug eller kun nyde lidt alkohol til fester?
Drikker du mere end det sundhedsstyrelsen anbefaler, så drikker du mere end godt.
Anbefalinger fra sundhedsstyrelsen lyder på at du helst ikke drikker mere end 5 genstande på ad gangen. Mænd frarådes at drikke mere end 14 genstande om ugen og kvinder mere 7 genstande om ugen.

Du har måske prøvet andre måder for at stoppe med at drikke alkohol eller nedsætte dit forbrug uden effektive resultater. Måske har du også prøvet hypnose uden holdbare resultater. Klassisk hypnose virker kun på ca. 10% af befolkningen og ofte kun i en begrænset periode.
Jeg bruger Raffineret og Avanceret Hypnose, hvilket betyder at årsagerne til at du drikker for meget bliver bearbejdet. Du kan vælge at stoppe helt med at drikke alkohol eller blot nedsætte dit forbrug (f.eks. kun nyde lidt alkohol til fester).

Erfaring og resultater gennem de sidste 12 år:
50% stopper helt eller halverer deres forbrug af alkohol, allerede efter anden behandling. Jeg har haft behandlingsforløb på 1 behandling op til 8 behandlinger. De fleste personer får 3 eller 4 behandlinger, for at opnå det ønskede resultat.

3 ud af mange tilbagemeldinger fra klienter:
Kvinde 45 år, begyndte at drikke efter en skilsmisse:
Efter første behandling nedsætter hun sit forbrug af alkohol fra 3 flasker vin til 1 flaske. pr. dag. Hun er noget overrasket over, hvor nemt det gik at nedsætte forbruget. Hun bliver motiveret til at stoppe helt. Efter anden behandling nedsætter hun sit forbrug af alkohol, så hun kun drikke i weekenderne og efter tredie behandling stopper hun helt.

Mand 29 år, begyndte at drikke i en alder af 13 år, grundet problemer i familien:
Han har prøvet et offentligt behandlingstilbud, men han faldt hurtig tilbage i de gamle vaner efter behandlingsforløbet. Vi finder frem til årsagerne til drikkeriet via Avancerede hypnoseteknikker og bearbejder forskellige følelser og etablererer nye mere hensigtsmæssige alkoholvaner, så han i fremtiden kan nyde en øl eller tre når han er til fest. Han fik i alt 5 behandlinger.

Mand 43 år, begyndte at drikke for meget i en alder af 25 år, grundet en kærestesorg:
Han kom til mig på anbefaling fra én jeg havde hjulpet med at slippe af med et kokainmisbrug. Han vil gerne ændre alkoholvaner således, at han har 100% kontrol over sit alkoholforbrug. Han ønsker selv at kunne bestemme, om han vil drikke alkohol eller lade være med at drikke - også når han er til fester. Efter to behandlinger med Avancerede hypnose teknikker, får vi ændret hans drikkevaner, så han kun drikker ét glas vin til aftensmaden. Efter endnu to behandlinger får han 100% kontrol over sine alkoholvaner. Han kommer hos mig gennem ca. et år for at få ændret en del andre ting, bl.a. højdeskræk, tandlægeskræk og søvnbesvær. I forbindelsen med efterfølgende behandlinger fortæller han mig, at har er meget stolt over sig selv, efter han har været til en konfirmation uden af drikke alkohol. Han har bevist over for sig selv, at han nu har 100% kontrol og kan bestemme om han drikke alkohol eller lade være med at drikke - også når han er til fester.

Hvordan vil du ændre dine drikkevaner eller vil du stoppe?

Tilbage til indhold